Google+ Followers

Monday, February 10, 2014

Terjebak

Apa yang terjebak beb ?
Oleh kerana last week minggu yang agak longgar, masaka aku mengambil masa menjelajah blog lama, wooohooooo....bosan, singah2 blog ke blog, tup tup terbaca blog sahabat aku ni http://irjune.blogspot.com , WOW sangat terjua u
Memang sangat lama aku tak menulis merapu bagai.
 

Apa yang bestnya Blog sahabat ini:

1. Bakal menjadi Isteri orang  ( dah officially pun Jadi Mrs Zaini)
2. Bei rumah n masuk rumah baru (Cantik ooooo)
3. Pandai Susun Atur/guna ruang rumah (aku pun x buat macam tu)
4. Cantik combination dan idea (Kreatif Rupanya)
5. Aku jadi leka dan berkhayal la pula, dan macam2 terlintas di fikiran ni
 ( NgKo bg idea yg banyak kat aku la Jun)
 
kikikiki....
 
Cantik tak yang ini ?
(Pink to gigirl  Ibu yang sorang tu)
Pic:  sumber Mr Google
 
 
Yang ini untuk Anak bujang Ibu
(Sumber Mr Google)

 
I wish I can Do N All My Dream Become True.Amin.
 


2 comments:

  1. hahahha...tq sbb link kat aku nye blog...selamat berblog ok...aku nye blog takde ape yg hebat pun...merapu je yg banyak...

    ReplyDelete
  2. merapu tu yg buat aku terus jer nak baca.... kikiki .thanks sahabat...

    ReplyDelete