Google+ Followers

Tuesday, February 11, 2014

Minggu Akhir (Ariana Rose)

Beb ...
 
Halo halo halo
Haaaaa.... mesti tiap2 hari minggu ni tak de sape2 nak blk lambat, Semuanya kerana penangan Drama Ariana Rose.... ouhhhhhh aku pun terjebak....kikikiki
 
Serius cerita yang best , 1st episode pun tak berganjak dari TV....
Sib baik la Iklan kat TV3 ni panjang benor boleh la selesai kan Solat Marghrib dengan aman, terlepas skit2 scene tu ...biasa lah, tak byk punnn .....
 
  

Lirik Lagu Ost Ariana Rose

(Dipintu Syurga-Dayang Nurfaizah)

 
Segalanya kaku
Hati terus menangis
Bila mengenangkan
Dirimu telah tiada
 
Kau pergi tanpa pesan
Tinggal aku sendiri
Menghitung hari
Tiada daya meneman sepi

Korus:
Duhai kekasih hati
Katakanlah padaku
Bahawa semua ini
Hanya igauan mimpi
 
Aku tak sanggup kasih
Kehilangan dirimu
Walau sedetik rindu mencengkam
Terasa pedih

Ulang korus

Doaku kasih kita bersua
Di pintu syurga
 
~Mesti ada yang nangis tengok episode minggu ini~
Tak kurang juga yg meluat tahap DEWA kat adik2 tiri Ariana Rose
 
Layan

No comments:

Post a Comment